Momentum® lifestyle programma
Slank worden en slank blijven: twee doelen op zich. Om af te slanken en je  behaalde gewicht vervolgens vast te houden, is meer nodig dan een tijdelijk dieet. Daarom heeft Momentum® een doelgericht 3 Fasenplan ontwikkeld. Geen wondermiddel, maar een programma waarmee je op gezonde wijze - onder begeleiding van een gecertificeerd Momentum®  Coach - gewicht verliest en belangrijker: een uitgebalanceerd  voedings- en bewegingspatroon krijgt aangeleerd.


Hoe werkt het?
Momentum® is een verantwoord lifestyle programma, opgebouwd in drie overzichtelijke fasen: een dieetfase, een stabilisatiefase en een levensfase. De dieetfase duurt 27 dagen en omvat een uitgebalanceerd dieet met ­smaakvolle (vetarme en koolhydraatarme) recepten in combinatie met twee voedingssupplementen - Carnitrin® en Momentum® Multi Vita - die waar gewenst tekorten of extra behoeften in de voeding, aanvullen. Tijdens de stabilisatiefase vul je het dieet langzaam aan tot een normaal eet­patroon om zo je nieuwe gewicht te stabiliseren. De derde en ­laatste fase bestaat uit voedingsrichtlijnen, bewegingstips en voorbeeldrecepten om je ­gezonde levens­stijl vast te houden. Doel is een slank, gezond en energiek leven. Genieten van lekker eten staat voorop en af en toe ‘zondigen’ mag best. Het gaat erom dat je de juiste balans vindt tussen goed eten en een gezond gewicht.


Het dieet
Speciaal voor de dieetfase en stabilisatiefase van het  programma heeft Momentum® een uitgebalanceerd dieet ontwikkeld. Niet alleen om gewicht te verliezen, maar vooral om jezelf een gezond voedingspatroon aan te leren. Het Momentum® dieet bestaat uit gezonde en smakelijke gerechten met veel groenten, fruit, vis en vlees. Geen maaltijdvervangers, maar eerlijk eten, waardoor het dieet eenvoudig is vol te houden en je gewoon bij je eigen slager, groenteboer of supermarkt je boodschappen kunt halen. Op deze site en op facebook vind je regelmatig nieuwe recepten en in het 3 Fasenplan staan een aantal smakelijke weekmenu’s die we in samenwerking met een chef-kok hebben samengesteld.


Voor wie?
Het Momentum® lifestyle programma is geschikt voor volwassen mannen en vrouwen die op verantwoorde wijze willen afslanken en gezond willen leven. Levensgenieters die houden van lekker eten en drinken, maar wel zodanig dat er balans is in het beweeg- en eetpatroon en daarmee ook in het gewicht. Nieuwsgierig? Lees dan verder of neem contact op met één van een lifestyle coach bij jou in de buurt, die je vervolgens alles over het programma en de mogelijke resultaten kan vertellen.

 


Wat kun je verwachten?

Het Momentum® lifestyle programma bestaat uit een 3 Fasenplan (met een uitgebreide handleiding, tips & tricks en smakelijke weekmenu’s), een boodschappenlijst, een handig dieetoverzicht en een meetlint om je behaalde resultaten bij te houden. Daarnaast bevat het programma twee voedingssupplementen - Carnitrin® en Momentum® Multi Vita - die waar gewenst tekorten of extra behoeften in de voeding aanvullen. Basisbegeleiding door een gecertificeerd Momentum®  Coach is inbegrepen en intensieve begeleiding is uiteraard ook mogelijk.


 

 

Inspiratie en motivatie
Volg jij het Momentum® lifestyle programma of ben je van plan er binnenkort mee te starten? Hou dan deze site en onze facebook fanpage (www.facebook.com/MijnMomentum) in de gaten. Hier kun je op ieder moment van de dag inspiratie én motivatie vandaan halen en vind je  onder andere nieuws, achtergrondinformatie, smakelijke recepten, ervaringen van anderen en handige tips.