Blog
Dieetgoeroe Tim Torfs opent in Antwerpen

Dieetgoeroe Tim Torfs opent in Antwerpen

Tim Torfs heeft zijn sporen als dieetgoeroe dik verdiend in Belgie. Met meer dan 20 praktijken in Limburg en Luxemburg heeft hij duizenden mensen geholpen aan een slanke gezonde levensstijl. Op veler verzoek is het dit jaar eindelijk zo ver: Tim Torfs opent in Antwerpen!

Omdat Tim Torfs niet bekend staat om zijn halve maatregelen, opent hij maar liefst 5 vestigingen tegelijk, namelijk: Aartselaar A12, Geel, Turnhout, Retie & Wuustwezel!

Geheim van Tim Torfs – Slank in 9 weken

Zijn aanpak? 9 weken coaching, inclusief een dieetplan van 27 dagen met het Momentum programma als basis. Zijn belofte?  Unieke resultaten van 8 tot 33kg gewichtsverlies in 9 weken tijd!
Zijn geheim?  Hoogwaardige voedingssupplementen (Momentum), gezonde Vlaamse kost en een wekelijkse babbel! Zonder hongers. Zonder shakes of maaltijdvervangers.

Voor meer info omtrent Tim Torfs - Slank in 9 weken, bel 0474/728.718

Slank in 9 weken met Tim Torfs

Afvallen in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is niet alleen een effectieve, maar vooral ook een gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw - Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase - en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht.

Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Meer informatie
€ 195,00
Of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Ga jij voor optimaal resultaat? Combineer de recepten dan met onze Momentum kuur.

Multi Vita NL

Momentum® Ter ondersteuning van de gezondheid en je gewichtsverlies.

Meer informatie
Q10

Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10), een vitamineachtige stof die een belangrijke rol speelt bij de energieproductie.

Meer informatie
Carnitine

Carnitine is een ideaal supplement voor mensen die op hun gewicht willen letten en hun vetverbranding een boost willen geven!

Meer informatie