Blog
Aankomen tijdens je vakantie? Nergens voor nodig!

Aankomen tijdens je vakantie? Nergens voor nodig!

"Je gaat op vakantie en neemt mee… Momentum Carnitine. Een extra boost tijdens de vakantie kunnen we  allemaal wel gebruiken."

Zit je eindelijk lekker in je vel, je streefgewicht is behaald en komt nu de vakantie in ‘t verschiet? Niet bang zijn om aan te komen, maar extra genieten! Echt belangrijk, wees niet té streng voor jezelf, want genieten is een must om die gezonde lifestyle vol houden. We zeggen het wel vaker; wij zijn fervent voorstander van de 80/20-regel. Houd je je voor 80% aan de gezonde richtlijnen van fase 3 (geloof ons, die staan het genieten op geen enkele manier in de weg), dan kun je gerust af en toe de teugels laten vieren. Sterker nog:  dat hoort er wat ons betreft gewoon bij. Er is toch geen mens die nóóit meer pasta of friet eet, geen pizza meer aanraakt, geen wijn of bier meer drinkt of die gezellige barbecue aan zich voorbij laat gaan? Het is een kwestie van de juiste keuzes maken. En sóms moet je gewoon even voor jezelf kiezen ;-)

Kijk, ga je de hele dag hé-le-maal los met eten, dan kom je aan. Daar hoef je geen wetenschap op los te  Voorkom aankomen tijdens de feestdagen met Carnitine laten. Een vakantie is geen vrijbrief om alle remmen los te gooien, nergens meer op te letten en alles wat je tegenkomt in je mond te stoppen. Bovendien; waarom zou je? Een gezonde salade of een kraakvers visje is vaak net zo lekker. Maar jezelf alles onthouden is totale onzin. Uit eten gaan hoort bij de vakantie, júist als het tapas of pizza is. Net als bbq’en trouwens. Een zomer zonder bbq is wat ons betreft geen zomer. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om brood te laten staan en enkel vis met gegrilde groenten te eten, maar je kunt ook all the way gaan. Iedereen is anders en iedereen heeft andere behoeften. Dus wees bewust, dan is het altijd goed…

Een beetje van jezelf en een beetje Carnitine

Balans is ons sleutelwoord, dat kunnen we niet vaak genoeg benadrukken. Met de juiste balans blijf je heus op gewicht, maar wat hulp af en toe is natuurlijk nooit weg. Zéker op de lastige momenten. Een beetje van jezelf en een beetje van Momentum® (en Tim natuurlijk), zullen we maar zeggen. Want naast het Momentum Lifestyle Programma, heeft Momentum voor Tim Torfs een aantal voedingssupplementen ontwikkeld. Eén daarvan is Tim Torfs Carnitine, een supplement op basis van Acetyl-L-Carnitine en die tip willen we je eigenlijk niet onthouden. Het helpt op gewicht te blijven, geeft de verbranding een boost en ondersteunt de stofwisseling van koolhydraten, vetten en eiwitten. Ideaal tijdens verjaardagen, feestjes en ja, dus ook ideaal tijdens de vakanties. Bij mij zit ‘ie standaard in de koffer.

Hoe dan ook een fijne vakantie, geniet ervan en wees vooral niet te streng voor jezelf!

Suzanne

Afvallen in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is niet alleen een effectieve, maar vooral ook een gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw - Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase - en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht.

Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Meer informatie
€ 195,00
Of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Ga jij voor optimaal resultaat? Combineer de recepten dan met onze Momentum kuur.

Multi Vita NL

Momentum® Ter ondersteuning van de gezondheid en je gewichtsverlies.

Meer informatie
Q10

Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10), een vitamineachtige stof die een belangrijke rol speelt bij de energieproductie.

Meer informatie
Carnitine

Carnitine is een ideaal supplement voor mensen die op hun gewicht willen letten en hun vetverbranding een boost willen geven!

Meer informatie