Blog
Gratis e-mailbegeleiding bij Momentum!

Gratis e-mailbegeleiding bij Momentum!

Dagelijkse adviezen, recepten, tips & tricks: Het uitgebreide gratis online begeleidingstraject van het Momentum Lifestyle Programma is een feit! Uiteraard is er ook de mogelijkheid om op elk moment nog resterende vragen per e-mail aan ons te stellen. Zo maken we het Momentum Lifestyle Programma nog makkelijker, én leuker!

Gratis e-mailbegeleiding bij Momentum Lifestyle Programma

Uit ervaring is gebleken dat begeleiding bij het Momentum Lifestyle Programma de beste resultaten oplevert. Logisch, want aanvullende adviezen, voorbeeldrecepten en extra tips geven niet alleen antwoord op eventuele vragen waar je gedurende het programma tegenaan kunt lopen, maar zorgen óók voor extra motivatie. Bovendien wordt de fun-factor aanzienlijk verhoogd.

Heb je ondanks alle informatie nog specifieke vragen, dan kun je die uiteraard altijd per e-mail aan ons stellen. Zo willen we het volgen van het programma zo gemakkelijk mogelijk maken, met een goede, dagelijkse begeleiding.

Afslanken met Momentum? Momentum Lifestyle Programma

Deze blog is onderdeel van het Momentum Lifestyle Programma, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Momentum heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons!

Afvallen in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is niet alleen een effectieve, maar vooral ook een gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw - Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase - en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht.

Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Meer informatie
€ 195,00
Of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Ga jij voor optimaal resultaat? Combineer de recepten dan met onze Momentum kuur.

Multi Vita NL

Momentum® Ter ondersteuning van de gezondheid en je gewichtsverlies.

Meer informatie
Q10

Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10), een vitamineachtige stof die een belangrijke rol speelt bij de energieproductie.

Meer informatie
Carnitine

Carnitine is een ideaal supplement voor mensen die op hun gewicht willen letten en hun vetverbranding een boost willen geven!

Meer informatie