Blog
Het Dieet van Luc Steeno

Het Dieet van Luc Steeno

Het succesverhaal van Luc Steeno

Zanger Luc Steeno moest dringend afvallen. Zijn gewicht zat hem in de weg, dus nam hij contact op met Tim Torfs. Inmiddels weegt hij 11 kg minder en voelt hij zich 10 jaar jonger! Wil jij ook succesvol afvallen in 2017? Neem contact op en zet je voornemens om in actie!*

Luc Steeno: 'ik voel me beter dan ooit!  Luc Steeno 11 kilo afgevallen

Het moest nu gebeuren!’, beweert een enthousiaste Luc Steeno. "Mijn cholesterol is met de helft gezakt, mijn hartleeftijd is van 68 naar 45 gegaan en heb mezelf een supergezonde levensstijl aangeleerd. Ik kan het iedereen aanraden!"* 

Ook afslanken met Tim Torfs?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Stel niet langer uit en maak een gezond en slank jaar van 2017!

* De genoemde resultaten bieden geen garantie en resultaten kunnen variëren.

Afvallen in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is niet alleen een effectieve, maar vooral ook een gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw - Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase - en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht.

Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Meer informatie
€ 195,00
Of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Ga jij voor optimaal resultaat? Combineer de recepten dan met onze Momentum kuur.

Multi Vita NL

Momentum® Ter ondersteuning van de gezondheid en je gewichtsverlies.

Meer informatie
Q10

Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10), een vitamineachtige stof die een belangrijke rol speelt bij de energieproductie.

Meer informatie
Carnitine

Carnitine is een ideaal supplement voor mensen die op hun gewicht willen letten en hun vetverbranding een boost willen geven!

Meer informatie