Blog
ijsjeS-etend-de-dag-door

ijsjeS-etend-de-dag-door

Warm weer is een understatement de komende dagen. Het kwik gaat oplopen tot boven de 30 graden en het lijkt erop dat dit blijft aanhouden. Heerlijk! Tenminste… als je geen volgeplande agenda hebt. Eén ding is zeker; je moet het jezelf zo comfortabel mogelijk maken. Trakteer jezelf bijvoorbeeld op ijsjes. Ja ijsjeS. Kan prima met deze gezonde variant!

Zoku IJsjesmaker Het wordt bloedheet, dus bereid je voor. Moeder Natuur heeft misschien zelfs wel een hittegolf in petto. Maar laten we vooral niet klagen en in plaats daarvan het onszelf zo makkelijk mogelijk maken. Veel drinken, niet teveel inspannen en vooral NIET in de brandende zon gaan zitten. Smeer je bovendien goed in en…. eet lekker veel ijsjes…!

De ZOKU Quickpopmaker, wel eens van gehoord? Met deze hitte eigenlijk een musthave voor elk huishouden. Je maakt er namelijk in no-time supergezonde ijsjes mee. Ideaal voor de kids, maar eerlijk… óók voor jezelf.

Waarom ongezonde ijsjes vol suiker, als het heel makkelijk anders kan? Met de Zoku Quick Pop Maker maak je namelijk gezonde én lekkere ijsjes binnen 10 minuten. Hoe? Plaats de Pop Maker 24 uur in de vriezer. Wanneer je ijsjes wilt maken, haal je de ijsjesmaker uit de vriezer, voeg je bijvoorbeeld yoghurt, limonade, fruit- of groentesap toe en binnen 10 minuten zijn de ijsjes klaar. Ideaal en overal te gebruiken, want de mini-ijsmachine past bijna in elke vriezer en voor het invriezen van ijsjes heb je geen elektriciteit nodig. Gezonde Momentum® tussendoortjes zijn zo gemaakt en het leuke is… kids kunnen gezellig met je mee doen!

Via www.mijnmomentum.nl/online vind je de webshops die deze handige ijsjesmakers (én nog veel meer handige keukengadgets) verkopen.

Afvallen in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is niet alleen een effectieve, maar vooral ook een gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw - Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase - en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht.

Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Meer informatie
€ 195,00
Of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Ga jij voor optimaal resultaat? Combineer de recepten dan met onze Momentum kuur.

Multi Vita NL

Momentum® Ter ondersteuning van de gezondheid en je gewichtsverlies.

Meer informatie
Q10

Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10), een vitamineachtige stof die een belangrijke rol speelt bij de energieproductie.

Meer informatie
Carnitine

Carnitine is een ideaal supplement voor mensen die op hun gewicht willen letten en hun vetverbranding een boost willen geven!

Meer informatie