Blog
Momentum Tim Torfs opent in Schoten

Momentum Tim Torfs opent in Schoten

Tim Torfs is hard op weg om Belgie te veroveren met zijn 'Slank in 9 weken'-prgramma, waarvan Momentum de basis is. Kort na de opening van de Momentum Tim Torfs praktijk in Wellen, is het alweer tijd voor de 5e vestiging in Antwerpen, namelijk Schoten.

Op veler verzoek opent Tim Torfs nu een praktijk in Schoten. Wil jij dus in 9 weken naar je streefgewicht en je levensstijl definitief omgooien naar gezond patroon? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Slank in 9 weken met Tim Torfs

Slank in 9 weken met Tim Torfs komt neer op 9 weken coaching, inclusief een dieetplan van 27 dagen met Momentum als basis. De resultaten liegen er niet om en varieren van 8 tot 33kg gewichtsverlies in 9 weken tijd! Het programma bestaat uit een 3 fasen voedingsplan met gezonde Vlaamse kost, hoogwaardige voedingssupplementen (Momentum) en een wekelijks consult.

Tim Torfs opent praktijk in Schoten

Afvallen in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is niet alleen een effectieve, maar vooral ook een gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw - Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase - en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht.

Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Meer informatie
€ 195,00
Of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Ga jij voor optimaal resultaat? Combineer de recepten dan met onze Momentum kuur.

Multi Vita NL

Momentum® Ter ondersteuning van de gezondheid en je gewichtsverlies.

Meer informatie
Q10

Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10), een vitamineachtige stof die een belangrijke rol speelt bij de energieproductie.

Meer informatie
Carnitine

Carnitine is een ideaal supplement voor mensen die op hun gewicht willen letten en hun vetverbranding een boost willen geven!

Meer informatie