Blog
Tim Torfs - Het dieet waar iedereen over spreekt...

Tim Torfs - Het dieet waar iedereen over spreekt...

Beste Levensgenieter,

Je houdt van het leven, van leuke terrasjes, lekker eten met vrienden, wat wijntjes... Maar je wilt óók je lichaam gezond en aantrekkelijk houden. Dit is de uitdaging van elke man of vrouw tegenwoordig:  gezond oud worden!

Mijn naam is Tim Torfs en ik begeleid mensen al jaren succesvol bij het behalen van hun droomgewicht en een gezonde levensstijl. Het Momentum Lifestyle Programma vormt daarbij de basis. Slank in 9 weken; zo simpel kan het zijn. Of ik iets voor jou kan betekenen? Let's see...

Tim Torfs Heb je alles al geprobeerd, van shakes tot punten tellen, maar val je altijd weer terug in hetzelfde?

Stop met diëten en kies voor een gezonde levensstijl!

De afgelopen jaren hebben mijn team en ik al duizenden mensen geholpen met het creëren van een gezonde levensstijl, en daar ben ik best fier op!

In 9 weken slank en gezond...

Ik zal je via deze blog regelmatig op de hoogte houden van tips, trucs en heerlijke recepten. Blijvend resultaat vergt een levensveranderende switch. Het succes van mijn aanpak zit in de uitgebalanceerde opbouw van het programma (3 fasenplan), de  ondersteuning door hoogwaardige voedingssupplementen en vooral ook intensieve, ervaren begeleiding,

Wil jij  de uitdaging aangaan? Je zult er geen spijt van krijgen...

Contacteer me (vrijblijvend!) , dan gaan we samen kijken we hoe we dit de komende 9 weken gaan aanpakken!

Ik ben er klaar voor, jij ook?

Tim x

Afvallen in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is niet alleen een effectieve, maar vooral ook een gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw - Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase - en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht.

Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Meer informatie
€ 195,00
Of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Ga jij voor optimaal resultaat? Combineer de recepten dan met onze Momentum kuur.

Multi Vita NL

Momentum® Ter ondersteuning van de gezondheid en je gewichtsverlies.

Meer informatie
Q10

Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10), een vitamineachtige stof die een belangrijke rol speelt bij de energieproductie.

Meer informatie
Carnitine

Carnitine is een ideaal supplement voor mensen die op hun gewicht willen letten en hun vetverbranding een boost willen geven!

Meer informatie