Blog
Tim Torfs opent (Momentum) praktijk in Wellen

Tim Torfs opent (Momentum) praktijk in Wellen

Tim Torfs en Momentum nu ook in Wellen

Tim Torfs geniet steeds meer bekendheid in Belgie en dat is natuurlijk niet voor niets. Duizenden mensen heeft hij helpen afslanken en gecoacht naar een gezonde lifestyle. De basis van zijn 'Slank in 9 weken met Tim Torfs-programma' wordt gevormd door Momentum.

Op veler verzoek opent Tim Torfs nu een praktijk in Wellen. Wil jij dus in 9 weken naar je streefgewicht en je levensstijl definitief omgooien naar gezond patroon? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Het programma in het kort?

Het programma biedt 9 weken coaching, inclusief een dieetplan van 27 dagen met Momentum  als basis. Zijn belofte?  Unieke resultaten van 8 tot 33kg gewichtsverlies in 9 weken tijd!
Zijn geheim?  Hoogwaardige voedingssupplementen (Momentum), gezonde Vlaamse kost en een wekelijkse babbel! Zonder hongers. Zonder shakes of maaltijdvervangers.

Momentum Tim Torfs Wellen

Afvallen in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is niet alleen een effectieve, maar vooral ook een gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw - Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase - en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht.

Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Meer informatie
€ 195,00
Of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Ga jij voor optimaal resultaat? Combineer de recepten dan met onze Momentum kuur.

Multi Vita NL

Momentum® Ter ondersteuning van de gezondheid en je gewichtsverlies.

Meer informatie
Q10

Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10), een vitamineachtige stof die een belangrijke rol speelt bij de energieproductie.

Meer informatie
Carnitine

Carnitine is een ideaal supplement voor mensen die op hun gewicht willen letten en hun vetverbranding een boost willen geven!

Meer informatie