Blog
Handsome Strawberries op Valentijnsdag!

Handsome Strawberries op Valentijnsdag!

Valentijnsdag: either you love it or you hate it. Maar of je het nu geweldig vindt of volslagen commerciele onzin: aanstaande zaterdag 14 februari is het hoe dan ook de dag van de liefde. Dat laten we toch niet helemaal ongemerkt voorbij gaan. Want liefde gaat door de maag, dat weet iedereen. 

Wij kunnen ons natuurlijk gaan verdiepen in de geschiedenis van Valentijn, maar dat doen we niet, simpelweg omdat er meerdere verhalen de ronde doen. Wel weten we dat men in de VS uit commercieel oogpunt is begonnen met het uiten van anonieme liefde. Die gewoonte namen we in Nederland en Belgie in no-time over en sinds midden jaren 90 is deze dag een groot succes. Goed voor de economie, zullen we maar zeggen, want cadeauwinkels, boekwinkels, lingeriewinkels, bloemenwinkels en ja, ook restaurants, profiteren ervan. Net zoals wij. Want of je ervan houdt of niet; de meest leuke Valentijnsaanbiedingen komen voorbij en er is bovendien van alles te doen. Amsterdam heeft bijvoorbeeld een compleet things-to-do-op-valentijnsdag programma samengesteld en zijn daar vast niet de enige in.

Voor ons geldt zoals gezegd; échte liefde gaat door de maag. Dus. Blijf je thuis, dan moet je simpelweg de keuken  handsome strawberries induiken. Geen inspiratie? Neem eens een kijkje tussen onze online recepten, daar zit vast wel iets tussen.

Onze tip: Handsome strawberries! Heerlijk, gezond, een tikkie speciaal en toch zonder al teveel moeite. Ik
weet niet, op één of andere manier past het perfect bij het beeld dat we van deze dag hebben.

Happy Valentine!

Afvallen in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is niet alleen een effectieve, maar vooral ook een gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw - Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase - en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht.

Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Meer informatie
€ 195,00
Of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Ga jij voor optimaal resultaat? Combineer de recepten dan met onze Momentum kuur.

Multi Vita NL

Momentum® Ter ondersteuning van de gezondheid en je gewichtsverlies.

Meer informatie
Q10

Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10), een vitamineachtige stof die een belangrijke rol speelt bij de energieproductie.

Meer informatie
Carnitine

Carnitine is een ideaal supplement voor mensen die op hun gewicht willen letten en hun vetverbranding een boost willen geven!

Meer informatie