Blog
Interview Zwitserse arts over onderzoek naar gezondheidsvoordelen Momentum

Interview Zwitserse arts over onderzoek naar gezondheidsvoordelen Momentum

Hoewel veel mensen willen afslanken omdat ze een slank lichaam esthetisch mooier vinden, zou de nummer 1 reden natuurlijk altijd gezondheid moeten zijn. Overgewicht, buikvet in het bijzonder, is simpelweg ongezond. Zwitsers arts Roland Voelin was te gast bij RTL's Life is Beautiful om te praten over de gezondheidsvoordelen van Momentum.

Zwitsers onderzoek
Om echt inzicht te krijgen in de resultaten van een programma en bijbehorende supplementen is een onderzoek nodig. Resultaten uit de praktijk. Daarom is in samenwerking met een team van artsen onderzoek gedaan naar de gezondheidsvoordelen van Momentum. In totaal hebben 150 mensen onder professionele begeleiding het programma gevolgd, waarbij metingen zijn gedaan na 4 weken, 7 weken en 6 maanden. Inmiddels zijn de eerste resultaten binnen...

Werking supplementen
Dr. Roland Voelin: "Om echt blijvend resultaat te boeken, moeten men in eerste instantie in korte tijd gewicht verliezen. De Momentum supplementen, Carnitrin in het bijzonder, helpen de stofwisseling daarbij op peil te houden. Het jojo-effect wordt bovendien verhinderd, doordat er geen spiermassa verloren gaat. De heb je nodig om energie te verbruiken. De supplementen spelen daarbij een belangrijke rol, brengen de vetstofwisseling op gang én verminderen de vetopname in de vetcellen.

Uit het onderzoek is verder gebleken dat de gevoeligheid voor insuline stijgt en het verbruik daalt, waardoor het gevaar op diabetes afneemt. Het gewicht en het vetpercentage daalt en het buikvet in het bijzonder wordt aangesproken. Dr. Voelen: "We meten een duidelijke vermindering van de buikomvang en dat is een mooi resultaat. Indirect zien we een afname van vet rondom de organen. Oftewel: de ongezonde en compleet functieloze vetreserves.

Inmiddels kunnen we zeggen dat de resultaten na 6 maanden verrassend goed zijn.  79% van de deelnemers heeft het gewenste gewicht bereikt én weten te behouden in 6 maanden. Dr. Voelin: "We zijn bijzonder tevreden met dit mooie resultaat. Mede dankzij de supplementen heeft het merendeel van de deelnemers hun streefgewicht bereikt, maar door het volgen van het programma hebben zij tevens een nieuw patroon aangeleerd. Een andere lifestyle, waarbij smakelijke, gezonde recepten een hoofdrol spelen..."

Bekijk hier het volledige fragment:  http://bit.ly/1DxmKv9

Afvallen in 3 fasen met een slim voedingsplan, 2 voedingssupplementen en (email)begeleiding. Momentum is niet alleen een effectieve, maar vooral ook een gezonde manier van afvallen. Het 3 Fasen Plan heeft een duidelijke opbouw - Dieetfase, Stabilisatiefase, Levensfase - en is gericht op gewichtsverlies én behoud van je streefgewicht.

Momentum draait bovendien om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

Meer informatie
€ 195,00
Of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Ga jij voor optimaal resultaat? Combineer de recepten dan met onze Momentum kuur.

Multi Vita NL

Momentum® Ter ondersteuning van de gezondheid en je gewichtsverlies.

Meer informatie
Q10

Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10), een vitamineachtige stof die een belangrijke rol speelt bij de energieproductie.

Meer informatie
Carnitine

Carnitine is een ideaal supplement voor mensen die op hun gewicht willen letten en hun vetverbranding een boost willen geven!

Meer informatie