Thai beef salade met zeewier en tamarinde dressing

Thai beef salade met zeewier en tamarinde dressing

Bereidingswijze

Meng de ingrediënten voor de dressing, met uitzondering van de olie. Als de ingrediënten zijn gemixt tot een gladde massa, voeg je al roerend de olie toe zodat de dressing mooi stevig wordt. Snijd vervolgens de paprika en paksoi in stukken en bak kort aan op hoog vuur met de knoflook en sesamolie. Laat afkoelen en meng met de taugé en de (met dunschiller of kaasschaaf in slierten gesneden) komkommer. Meng alle ingrediënten met de sla en de dressing en verdeel over 2 borden. Leg vervolgens speels de rosbief over de salade en garneer tot slot met het zeewier.

Bereidingstijd

  • 10 minuten

Ingrediënten (2 personen)

  • 150 gr rosbief
  • 100 gr sla gemengd
  • 20 gr taugé
  • 1/2 komkommer
  • 10 gr zeewier wakame
  • 8 stengels paksoi
  • 1/2 paprika
  • 1 teen knoflook
  • Peper
  • Zout
  • 1 el sojasaus tamarinde
  • 1 tl rijstazijn
  • 1/2 citroen
  • 1 el arachideolie
  • Koriander

Dit heb je nodig...

  • Dunschiller
  • Eetlepel
  • Garde
  • Kaasschaaf
  • Knoflookpers
  • Koekenpan
  • Kom
  • Mes
  • Snijplank
  • Theelepel

Afslanken en lekker eten met Momentum

Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

 


Oudere posts Nieuwe posts