TT Supplements: Magnesium

Tim Torfs Magnesium is een voedingssupplement op basis van magnesium, kalium, vitamine C en biologisch actief B6. Magnesium wordt ook wel het 'anti-stress mineraal' genoemd, omdat het bijdraagt aan de vermindering van vermoeidheid en kramp in de spieren. Daarnaast ondersteunt magnesium de water- en mineralenhuishouding van het lichaam. 

Magnesium is een goede aanvulling op het Momentum lifestyle programma, in het bijzonder als mensen last hebben van slapeloosheid of een moeilijke stoelgang door de overgang naar een ander eetpatroon. Het supplement kan echter ook langdurig worden gebruikt door mensen die extra behoefte hebben aan magnesium. Magnesium ondersteunt als het ware de normale werking van de spieren en helpt bij het handhaven van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding van het lichaam. Magnesium, vitamine B6 en vitamine C dragen bovendien bij aan de vermindering van vermoeidheid en kalium helpt een normale bloeddruk in stand te houden.

Tim Torfs Magnesium sluit goed aan op het Momentum lifestyle programma, maar kan ook heel goed (langdurig) los worden gebruikt. Een verpakking bevat 90 capsules (geschikt voor vegetariers). Heb je vragen over Tim Torfs Magnesium?  Neem gerust vrijblijvend contact op met een Momentum coach!

Terug