Recepten
Fase 3 : Levensfase
Biologische yoghurt met vers fruit en muesli

Biologische yoghurt met vers fruit en muesliDit is een ontbijtje wat je elke dag kunt eten. Het fruit in dit recept kan natuurlijk gevarieerd worden en ook kan je eventueel nog toppings toevoegen zoals amandelen, walnoot of chipzaad. Wij kiezen het liefst voor een biologische variant, maar het staat je uiteraard vrij de yoghurt te kiezen van jouw eigen voorkeur.


Bereiding yoghurt met vers fruit en muesli


Schil en snijd allereerst al het fruit hapklaar. Wil je zoveel mogelijk vezels bewaren, schil fruit met een eetbare schil dan niet. Voeg yoghurt en muesli naar smaak toe en maak tenslotte af met een topping naar keuze.

Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Dit is een ontbijtje wat je elke dag kunt eten. Het fruit in dit recept kan natuurlijk gevarieerd worden en ook kan je eventueel nog toppings toevoegen zoals amandelen, walnoot of chipzaad. Wij kiezen het liefst voor een biologische variant, maar het staat je uiteraard vrij de yoghurt te kiezen van jouw eigen voorkeur.">

Bereidingstijd
  • 5 minuten
Ingrediënten 2 personen
  • yoghurt biologisch
  • vers fruit
  • muesli