Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.be te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Bouillon fondue met rundvlees en groenten
Breng het water met het vlees aan de kook. Draai de warmte terug . Er ontwikkelt zich wit /bruin schuim (gestold vleesnat) aan de oppervlakte. Niet roeren, maar dit schuim eraf scheppen met een schuimspaan. Voeg vervolgens de in blokje gesneden knolselderij* en de prei toe met wat zout en het pepertje. Laat dit 2 en half uur zachtjes trekken. Dit kun je ook met een pond kipfilet doen; echter dat is in een half uur tot drie kwartier klaar. Serveren Leg sla of spitskool op de soepborden en giet daar de hete bouillon met de stukjes vlees en groenten overheen. Garneren met bieslook of peterselie. *Snij de blokjes selderij niet te klein, anders koken ze kapot
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 2 liter water
- Een pond in stukjes/reepjes gesneden rundvlees (of runderpoulet)
- Een kwart van een knolselderij in blokjes gesneden
- Twee in stukjes gesneden preistengels
- Zout en peper
- 1 gedroogd chilipepertje