Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.be te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Bruine boterhammen met rosbief, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola
Er gaat soms niets boven een lekkere volkoren boterham met rosbief. Het liefst vers gesneden van de biologische slager.
Bereiding bruine boterham met rosbief
Beleg twee bruine boterhammen (liefst volkoren) met allereerst de plakjes rosbief, vervolgens plakjes tomaat en maak af met de Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Er gaat soms niets boven een lekkere volkoren boterham met rosbief. Het liefst vers gesneden van de biologische slager.">
Uitprinten
Bereidingstijd
- 5 minuten
Ingrediënten
2 personen
- 2 boterhammen volkoren
- rosbief
- 1 tomaat, in plakjes
- Parmezaanse kaas
- pijnboompitten
Uitprinten