Recepten
Fase 1: Dieetfase
Carpaccio van ossenhaas, rucola, grapefruit en basilicum

Carpaccio van ossenhaas, rucola, grapefruit en basilicum

Bereiding carpaccio


Snijd de rucola en verdeel samen met de carpaccio over twee borden. Let op; leg de carpaccio enige tijd buiten de koelkast, zodat deze op kamertemperatuur kan worden gegeten. Was de basilicum en versier de carpaccio met de basilicumblaadjes zonder steel. Snijd vervolgens de grapefruit doormidden en knijp een klein beetje sap over de carpaccio. Snijd de rest van de grapefruit in partjes en verdeel over twee borden. Maal er zwarte peper overheen.


Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Bereidingstijd
  • 20 minuten
Ingrediënten 2 personen
  • 200 gram carpaccio ossehaas
  • 1 grapefruit
  • paar takjes basilicum vers
  • peper
  • zout
Dit heb je nodig...
  • Mes
  • Pepermolen
  • Snijplank
  • Vergiet