Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.be te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Chocomouse, 100% raw food, met dank aan Pure Food Experience
Bereiding chocomouse
Doe de avocado, cacaopoeder, geschaafde sinaasappelschil, dadels, agave nectar en sinaasappelsap in de keukenmachine. Mix op hoge snelheid gedurende 40 seconden, zodat er een glad mengsel ontstaat. Giet het mengsel in een afsluitbaar bakje. De chocomouse is 3-4 dagen houdbaar in de koelkast.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Bereiding chocomouse
Doe de avocado, cacaopoeder, geschaafde sinaasappelschil, dadels, agave nectar en sinaasappelsap in de keukenmachine. Mix op hoge snelheid gedurende 40 seconden, zodat er een glad mengsel ontstaat. Giet het mengsel in een afsluitbaar bakje. De chocomouse is 3-4 dagen houdbaar in de koelkast.">
- 15 minuten
- 2 middelgrote avocados
- 6 el rauwe cacaopoeder
- 4 dadels, ontpit en geweekt
- 4 el agave nectar
- 1 tl Stevia
- 1 sinaasappel (sap, vers geperst en de schil geschaafd)