Recepten
Fase 2: Stabilisatiefase
Fetasalade met watermeloen, rode ui, tomaat en groene sla met een kruidige peperdressing

Fetasalade met watermeloen, rode ui, tomaat en groene sla met een kruidige peperdressing

Griekse Fetasalade met een frisse twist. Een van onze favorieten!


Fetasalade


Snijd eerst de watermeloen, feta en tomaat in blokjes en de rode ui in ringen. Meng vervolgens in een kom en roer door met een vork.


Dressing


Mix de olijfolie en Balsamico azijn in een kommetje tot een dressing en maak op smaak met peper en zout. Snijd daarna de sla grof, meng met de overige ingrediënten en druppel de dressing er overheen.


Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


 


 


Bereidingstijd
  • 15 minuten
Ingrediënten 2 personen
  • 200 gram watermeloen
  • 1 rode ui
  • 80 gram feta op water
  • 6 blaadjes basilicum vers
  • 2 tomaten
  • Handje zwarte olijven
  • 2 kroppen baby cesarsla
  • 3 theelepels olijfolie
  • 1 theelepel balsamico azijn wit
  • peper
  • zout
Dit heb je nodig...
  • Kom
  • Mes
  • Pepermolen
  • Snijplank
  • Theelepel
  • Vork