Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.be te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Fetasalade met watermeloen, rode ui, tomaat en groene sla met een kruidige peperdressing
Griekse Fetasalade met een frisse twist. Een van onze favorieten!
Fetasalade
Snijd eerst de watermeloen, feta en tomaat in blokjes en de rode ui in ringen. Meng vervolgens in een kom en roer door met een vork.
Dressing
Mix de olijfolie en Balsamico azijn in een kommetje tot een dressing en maak op smaak met peper en zout. Snijd daarna de sla grof, meng met de overige ingrediënten en druppel de dressing er overheen.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 15 minuten
- 200 gram watermeloen
- 1 rode ui
- 80 gram feta op water
- 6 blaadjes basilicum vers
- 2 tomaten
- Handje zwarte olijven
- 2 kroppen baby cesarsla
- 3 theelepels olijfolie
- 1 theelepel balsamico azijn wit
- peper
- zout
- Kom
- Mes
- Pepermolen
- Snijplank
- Theelepel
- Vork