Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.be te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Gegrilde groene asperges met zoete aardappel (bijgerecht)
Bereiding groene asperges met zoete aardappel
Verwarm de oven voor op 200 graden. Boen de zoete aardappelen goed schoon en snijd in kleine partjes. Verdeel in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie en bak ongeveer 15 minuten. Schep tussendoor even om. Snijd de vervolgens de uiteinden van de asperges, maak schoon en kook de asperges even 2 minuten voor. Bak de champignons en rode ui in een grillpan met 2 el olijfolie en een teentje knoflook goudbruin. Giet de asperges af en voeg toe aan het mengsel voor een heerlijke grillsmaak. Bak tot slot de aardappelen nog een paar minuten mee en maak af met wat peper en zout.
Voila, eenvoudig maar altijd goed; een kleurrijk én supergezond bijgerecht… Geschikt voor het tweede deel van fase 2!
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Bereiding groene asperges met zoete aardappel
Verwarm de oven voor op 200 graden. Boen de zoete aardappelen goed schoon en snijd in kleine partjes. Verdeel in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie en bak ongeveer 15 minuten. Schep tussendoor even om. Snijd de vervolgens de uiteinden van de asperges, maak schoon en kook de asperges even 2 minuten voor. Bak de champignons en rode ui in een grillpan met 2 el olijfolie en een teentje knoflook goudbruin. Giet de asperges af en voeg toe aan het mengsel voor een heerlijke grillsmaak. Bak tot slot de aardappelen nog een paar minuten mee en maak af met wat peper en zout.
Voila, eenvoudig maar altijd goed; een kleurrijk én supergezond bijgerecht… Geschikt voor het tweede deel van fase 2!">
- 30 minuten
- 400 gram groene asperges
- 1 rode ui, gesnipperd
- 150 gram champignons, gesneden
- 150 gram zoete aardappel
- 1 teen knoflook
- 3 el olijfolie
- peper
- zout
- grillpan
- oven
- ovenschaal
- bakpapier
- kookpan