Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.be te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Gegrilde kabeljauw met tomatensalade
Bereiding gegrilde kabeljauw met tomatensalade
Verwarm de grillpan met de anti-aanbakspray. Wrijf de kabeljauw in met peper, zout en paprikapoeder en grill de vis aan beide kanten bruin en in +/- 7 min. gaar. Snijd de paprika in dunne ringen en de komkommer schuin in plakjes. Schep de tomaten, paprika, komkommer en de dressing door elkaar en strooi de oregano erover. Serveer de vis met eventueel een partje citroen en de salade.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 20 minuten
- 200 g kabeljauwfilet
- Peper, zout, paprikapoeder
- 500 g tomaten, in partjes
- 1 rode paprika zaadlijsten verwijderd
- ½ komkommer geschild
- ½ el gedroogde oregano
- Momentumdressing(naar smaak)
- citroen (naar keuze)
- grillpan
- mes
- anti-aanbakspray