Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.be te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Gegrilde rundertartaar met haricotssalade
Gegrilde rundertartaar met haricotssalade
Kook de haricots verts zo’n 4-6 minuten (zeker niet langer!). Bak in de tussentijd de champigons en gesnipperde ui (eventueel met wat water) bruin. Schep regelmatig om om te voorkomen dat het te hard gaat. Snijd vervolgens de tomaten in blokjes en bak deze kort aan met een teentje knoflook. Giet de haricots verts af en voeg toe aan de tomaat. Zet het vuur laag en voeg (indien nodig) een eetlepel water toe. Kruid de tartaartjes met wat verse peper en grill in 2 minuten aan beide kanten gaar. Doe er op het laatst naar smaak wat sambal bij (eventueel met beetje water). Laat de tartaartjes vervolgens een minuut rusten in aluminiumfolie en verdeel in de tussentijd de haricotssalade over 2 borden. Schep de champignons en ui ernaast en als laatst het tartaartje. Geen haute cuisine, wel gewoon heel lekker!
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 30 minuten
- 2 tartaartjes van 100 gram
- 100 gram champignons, in plakjes
- 350 gram haricots verts
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teen knoflook
- 2 grote tomaten
- 1 tl sambal oelek