Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.be te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Gemengde salade met rivierkreeftjes, komkommer en trostomaten
Bereiding gemengde salade met rivierkreeftjes
Snijd de komkommer met een kaasschaaf in dunne plakken en snijd de tomaten in acht parten. Verdeel in een kom met de veldsla en meng de rivierkreeftjes erdoorheen. Besprenkel met de Momentum® dressing, maak op smaak met peper en zout en verdeel over 2 borden.
Bereiding Momentum Dressing
Doe de ingrediënten (zonder verse kruiden) in een mengbeker en mix met de staafmixer glad tot een dressing. Deze kun je in een afgesloten bak en fles maximaal 1 week bewaren in de koelkast. Wel zo makkelijk. Voeg vlak voor gebruik eventueel kruiden naar smaak toe. Je zou voor de afwisseling eventueel ook kunnen kiezen voor bijvoorbeeld appelcider azijn of een andere azijn zonder suiker. Het is een basisrecept waar je naar eigen inzicht mee kunt variëren.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 20 minuten
- 200 gram rivierkreeftjes
- 75 gram veldsla
- 1/2 komkommer
- 4 trostomaten
- Momentum Dressing
- Momentum Dressing:
- 50 ml azijn
- Scheutje water
- Paar druppels Stevia zoetstof (100% natuurlijk)
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 1 tomaat
- Himalaya zout
- Verse peper
- Bieslook of andere kruiden naar smaak