Recepten
Fase 2: Stabilisatiefase
Rijkgevulde groentesoep met gehaktballetjes

Rijkgevulde groentesoep met gehaktballetjes

Bereiding groentesoep met gehaktballetjes


Breng een ruime pan water aan de kook met de bouillonblokjes. Snijd de groenten fijn, de ui in ringen, pers de knoflook en voeg toe aan de bouillon. Mix de gehaktballetjes met de ketjap en maak op smaak met kruiden. Draai kleine balletjes en voeg toe aan de soep. Let op; de gehaktballetjes pas op het laatst toevoegen, om te voorkomen dat ze droog worden. Maak op smaak met peper, zout, een el olijfolie en een tl sambal. Voeg pas vlak voor het serveren de taugé toe in de groentesoep.


Tip: Maak een grote pan klaar en vries in voor een dag dat je minder tijd hebt om je lunch te bereiden.


Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Bereidingstijd
  • 15 minuten
Ingrediënten 2 personen
  • 2 runderbouillionblokje
  • 250 gram rundergehakt mager
  • 1 ui
  • 140 gram wortelen
  • 10 roosjes broccoli
  • 3 stengels bleekselderij
  • 150 gram taugé
  • 1 teen knoflook
  • 1 eetlepel ketjap
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel sambal
  • theelepel peper
  • zout
Dit heb je nodig...
  • Eetlepel
  • Knoflookpers
  • Mes
  • Pan
  • Pepermolen
  • Snijplank
  • Theelepel