Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.be te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Eigentijdse kalfshachee met ui en broccoli
Bereiding kalfshachee met ui en broccoli
Om kalfshachee te maken begin je met het het snijden van de kalfsmuis in blokjes en marineer met kruidnagelpoeder, korianderpoeder, komijnpoeder, knoflook (geperst) en zout en peper. Snijd de uien vervolgens in ringen en verdeel over de kalfsmuis. Laat even staan zodat er wat vocht vrij komt en schep het geheel in een stoofpan. Vul af met runderbouillon en stoof zo`n 30 minuten. Giet af, kook het vocht in en voeg weer toe aan het vlees zodat er een krachtige saus ontstaat. Maak vervolgens de broccoli schoon, snijd in roosjes en kook beetgaar. Verdeel de hachee over 2 diepe borden en leg de broccoli erboven op. Voeg tot slot de krachtige vleesjus toe.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Bereiding kalfshachee met ui en broccoli
Om kalfshachee te maken begin je met het het snijden van de kalfsmuis in blokjes en marineer met kruidnagelpoeder, korianderpoeder, komijnpoeder, knoflook (geperst) en zout en peper. Snijd de uien vervolgens in ringen en verdeel over de kalfsmuis. Laat even staan zodat er wat vocht vrij komt en schep het geheel in een stoofpan. Vul af met runderbouillon en stoof zo`n 30 minuten. Giet af, kook het vocht in en voeg weer toe aan het vlees zodat er een krachtige saus ontstaat. Maak vervolgens de broccoli schoon, snijd in roosjes en kook beetgaar. Verdeel de hachee over 2 diepe borden en leg de broccoli erboven op. Voeg tot slot de krachtige vleesjus toe.">
- 45 minuten
- 200 gram kalfsmuis
- 120 gram broccoli
- 2 gram kruidnagelpoeder
- 2 gram korianderpoeder
- 2 gram komijnpoeder
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- Runderbouillon
- Peper
- Zout
- Knoflookpers
- Mes
- Pan
- Pepermolen
- Snijplank
- Stoofpan
- Vergiet