Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.be te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Knolselderijsoep met Hollandse garnaaltjes
Het weer wordt steeds herfstiger, dus ideaal om te lunchen met een lekkere warme knolselderijsoep!
Knolselderijsoep met Hollandse garnaaltjes
Fruit de uitjes in de braadpan gedurende 5 minuten. Voeg de bouillon, tijm en knolselderij toe en laat 30 minuten koken.
Pureer de soep met een staafmixer of in de keukenmachine. Schenk de soep in soepkommen en verdeel de garnaaltjes op het laatste moment. Eet smakelijk!
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Uitprinten
Bereidingstijd
- 30 minuten
Ingrediënten
3 personen
- Halve knolselderij, geschild en in stukjes gesneden
- +/- 200 gram fijngehakte uitjes
- 1 eetlepel verse tijmblaadjes
- 1 liter groentebouillon
- 300 gram Hollandse garnaaltjes
Dit heb je nodig...
- Braadpan
- Snijplank
- Mes
- Schilmesje
- Staafmixer of keukenmachine
Uitprinten