Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.be te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Komkommersushi
Een super alternatief voor gewone sushi en ook nog eens voledig Fase 1 proof! Fris, lekker en zo klaar de komkommersushi. Enjoy!
Komkommersushi
Was de komkommer en snijd in 12 stukken van ongeveer 2 á 2,5 cm. Haal met een mesje de zaadjes eruit, zodat je een soort kuipje krijgt (maak wel genoeg ruimte voor lekker veel vulling).
Doe de garnalen in een bakje en meng hier het limoensap en de verse dille en koriander doorheen. Schep even goed om. Vul vervolgens de komkommerkuipjes met de garnalenvulling.
Maak een dressing van 2 eetlepels sojasaus een klein beetje heel fijn geraspte verse gember en wasabi naar maak. Schep de gewenste hoeveelheid dressing over de komkommerkuipjes en je komkommersushi is klaar!
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 10 minuten
- 1 komkommer
- 200 gram Hollandse garnalen
- Paar takjes verse dille en koriander
- Sap van een limoen
- Dressing van sojasaus, verse gember en wasabi