Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.be te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Linzen salade met pompoen en geitenkaas
Bereiding linzen salade
Deze salade met linzen, geitenkaas, rookvlees en pompoen zit vol met vezels en goede vetten en kun je ook gemakkelijk een dag van tevoren bereiden. Koud is ie nl. net zo lekker al warm! Door de pompoen is deze salade erg vullend en kun je de het eventueel ook ’s avonds eten. Verwarm de oven op 200 graden en bak de pompoenblokjes in ongeveer 20-30 minuten gaar. Snijd het rookvlees in reepjes en bak knapperig in een pan, dit kan overigens prima zonder olie. Houd de reepjes apart en maak in de tussentijd een dressing van olijfolie en balsamico azijn. Laat de linzen uitlekken en snijd de geitenkaas in blokjes. Verdeel nu de reepjes rookvlees, pompoen stukjes, walnoten, linzen en geiten kaas over de salade en besprenkel met de dressing.
Eet smakelijk!
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Bereiding linzen salade
Deze salade met linzen, geitenkaas, rookvlees en pompoen zit vol met vezels en goede vetten en kun je ook gemakkelijk een dag van tevoren bereiden. Koud is ie nl. net zo lekker al warm! Door de pompoen is deze salade erg vullend en kun je de het eventueel ook ’s avonds eten. Verwarm de oven op 200 graden en bak de pompoenblokjes in ongeveer 20-30 minuten gaar. Snijd het rookvlees in reepjes en bak knapperig in een pan, dit kan overigens prima zonder olie. Houd de reepjes apart en maak in de tussentijd een dressing van olijfolie en balsamico azijn. Laat de linzen uitlekken en snijd de geitenkaas in blokjes. Verdeel nu de reepjes rookvlees, pompoen stukjes, walnoten, linzen en geiten kaas over de salade en besprenkel met de dressing.">
- 20 minuten
- 1 blikje linzen
- Pompoen in blokjes (ongv. 200 gr)
- 6 plakjes rookvlees
- 80-100 gram geitenkaas
- rucola salade
- handje walnoten
- olijfolie (extra vergine)
- balsamico azijn
- Pan
- Vergiet
- Mesje
- Snijplank