Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.be te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
LowCarb Lasagne met courgette en aubergine
Bereiding Lasagne met courgette en aubergine
Lasagne Light? Ja echt. Of nou ja, een lichte variant op de klassieker in elk geval. Low Carb, gezond en superlekker. Je mist de lasagnebladen niet eens! Misschien overbodige info, maar wil je het écht gezond aanpakken, kies dan voor biologische groenten. We weten het; goed voor jou, maar niet altijd voor je portemonnee. Was in elk geval de groenten goed, voor bereiding.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 30 minuten
- 500 gram rundergehakt van de slager
- 2 eieren
- 1 aubergine
- 1.5 courgette
- 250 gram champignons
- 2 middelgrote uien
- 500 gram tomaten
- 1 teen knoflook
- 1 blikje tomatenpuree (140 gram, liefst bio)
- 1 tl sambal
- Paar takjes verse basilicum
- olijfolie
- paprikapoeder
- peper
- Optioneel: stukje parmesaanse kaas