Recepten
Fase 2: Stabilisatiefase
Mexicaanse roerbakschotel met geruld rundergehakt

Mexicaanse roerbakschotel met geruld rundergehakt



Bereiding Mexicaanse roerbakschotel


Kruid het gehakt met de Mexicaanse kruiden en bak kort in 1 el olijfolie in een wok. Voeg de kidneybonen toe en bak even mee. Voeg vervolgens de roerbakgroenten toe en blijf omscheppen. Snijd de rode peper fijn en voeg naar smaak toe. Verdeel de mix over 2 borden, bestrooi met de oude kaas en serveer eventueel met een groene salade. Als resultaat krijg je een heerlijke roerbakschotel die uit Mexico hier naar toe is gevlogen 🛬 voor een gezond avondeten.


Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.





Bereidingstijd
  • 15 minuten
Ingrediënten 2 personen
  • 200 gram rundergehakt mager
  • 1 zak Mexicaanse wokgroenten
  • 1/2 blik kidneybonen
  • 1 eetlepel Mexicaanse kruiden
  • 1 rode peper
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel kaas oud
Dit heb je nodig...
  • Eetlepel
  • Mes
  • Snijplank
  • Wok