Recepten
Fase 1: Dieetfase
Omelet met gebakken ui, champignons en bieslook

Omelet met gebakken ui, champignons en bieslook

Dit recept is heerlijk in al zijn eenvoud, maar je kunt het met extra groenten uiteraard veel verder uitbouwen! Voeg ook eens stukjes paprika en stukjes tomaat aan toe, of maak er een frisse salade met rucola, tomaat en komkommer bij. Eet smakelijk!


Omelet met gebakken ui, champignons en bieslook


Snipper de ui, snijd de champignons in plakjes. Zet een koekenpan met anti-aanbaklaag op een hoog vuur en bak de champignons al omscheppend goudbruin en fruit het uitje gelijk mee. Verwijder het eigeel van 2 eieren en klop de twee eiwitten samen met een heel ei losjes op, met wat vers gemalen zout en peper naar smaak.


Voeg het eimengsel toe aan de groenten, draai het vuur laag en zet een deksel op de pan. Als de omelet gaar is, laat je deze op het bord glijden en maak je de omelet af met wat verse bieslook.


Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


 


Bereidingstijd
  • 10 minuten
Ingrediënten 2 personen
  • 3 eieren
  • 1 kleine ui
  • 4 champignons
  • Verse bieslook