Recepten
Fase 2: Stabilisatiefase
Oranjesap met wortel, ananas en gember

Oranjesap met wortel, ananas en gember

Bereiding oranjesap


Snijd de schil van de ananas en halveer de vrucht  in de lengte. Snijd vervolgens beide helften in  5 parten te snijden, zodat ze door de opening van de sapcentrifuge kunnen. Halveer de penen in de lengte. Doe de gember in de sapcentrifuge, gevolgd door de peen en ananas. Vang het oranjesap op en verdeel over 4 grote glazen. Serveer direct, zodat alle vitaminen behouden blijven voor een supergezonde start van de dag!


Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Bereidingstijd
  • 5 minuten
Ingrediënten 4 personen
  • 1 ananas
  • 3 winterpenen
  • 2 cm verse gember
Dit heb je nodig...
  • Sapcentrifuge