Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.be te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Ossenhaascarpaccio, rucola, tomaat, pijnboompitten en Parmezaan
Bereiding Ossenhaascarpaccio
Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitjes goudbruin en laat op een bordje afkoelen. Meng vervolgens de olie en azijn tot een dressing en maak op smaak met zout en peper. Snijd de rucola in grove stukken en meng in een kom met 1 el dressing. Verdeel de carpaccio over twee borden en leg de rucola in het midden van de borden. Snipper de (halve) rode ui en strooi met de kappertjes, zongedroogde tomaatjes, geraspte Parmezaanse kaas en pijnboompitten over de ossenhaascarpaccio. Besprenkel met de dressing en maak op smaak met peper en zout.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 200 gram carpaccio ossehaas
- 12 stuks tomaatjes zongedroogd
- 25 gram pijnboompitten
- 25 gram Parmezaanse kaas
- 2 eetlepels kappertjes
- 1/2 rode ui
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels balsamico azijn rood
- peper
- zout
- Eetlepel
- Koekenpan
- Kom
- Mes
- Snijplank