Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.be te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Ovenkabeljauw met gewokte spinazie en gember
Voorbereiding ovenkabeljauw
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de sjalot, knoflook en gember klein en de champignons in plakjes. Kruid de ovenkabeljauw met peper, zout en gedroogde dille.
Bereiding
bak de champignons 4 minuten op middelhoog vuur (indien nodig met een el water). Leg de champignons vervolgens als een bedje op een ovenschaal met bovenop de kabeljauw en gaar in ca. 15 minuten in de oven.
Fruit in de tussentijd de sjalot, knoflook en gember in 3 minuten op middelhoog vuur en voeg als laatst de spinazie toe. Breng op smaak met peper en zout, verdeel over 2 borden en doe hetzelfde met de champignons. Easy en heel gezond!
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 25 minuten
- 200 gram kabeljauw
- 250 gram champignons
- 300 gram spinazie
- 4cm gember
- 1 knoflookteen
- 1 sjalot
- Gedroogde dille
- Peper
- Zout
- Oven