Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.be te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Paksoi met gember en chilipeper (bijgerecht)
Paksoi met gember en chilipeper (bijgerecht)
Snijd de paksoi in grove stukken, was ze en droog ze in de slacentrifuge. Verwarm de wok met de anti-aanbakspray en roerbak de ui en gember 1 minuut. Voeg deel voor deel de paksoi toe en roerbak de groenten op hoog vuur in ca. 5 min. beetgaar. Breng de paksoi op smaak met zout en chilipeper.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Uitprinten
Bereidingstijd
- 10 minuten
Ingrediënten
4 personen
- 1 struik paksoi
- 1 ui, gesnipperd
- 1 el verse gember, fijngehakt
- Gemalen chilipeper
Dit heb je nodig...
- Mes
- Slacentrifuge
- Wok
- Anti-aanbakspray
Uitprinten