Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.be te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Portobello's gevuld met boekweit
Portobello’s, je kunt ze met vanalles vullen! Zoals deze gevulde portobello’s met boekweit en geitenkaas bijvoorbeeld. Aanradertje!
Gevulde portobello’s met boekweit
Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal het steeltje uit de portobello’s en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel ze met wat olijfolie, strooi er wat versgemalen peper en zout overheen. Zet de portobello’s 15 tot 20 minuten in de oven.
Kook intussen de boekweit volgens de verpakking gaar. Snijd de rode ui en knoflook in stukjes en fruit aan in een koekenpan met een beetje olijfolie. Voeg de erwten toe en bak kort mee. Giet de boekweit af en voeg ook toe. Schep goed om en breng op smaak met de gedroogde oregano en versgemalen peper en zout.
Haal de portobello’s uit de oven en schep hierin het boekweitmengsel. Snijd 8 plakjes van het geitenkaasrolletje en leg deze bovenop de portobello’s. Zeg nog ongeveer 10 minuten terug in de oven of totdat de geitenkaas zacht wordt. Serveer direct.
Afslanken met Momentum?
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 45 minuten
- 4 portobello's
- 75 gram boekweit
- 1 grote rode ui
- 2 teentjes knoflook
- 100 gram tuinerwten
- Geitenkaasrolletje
- Olijfolie
- 1 el gedroogde oregano
- Versgemalen peper en zout