Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.be te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Quinoasalade met gegrilde groenten en amandelen
Bereiding Quinoasalade
Soms klopt een recept gewoon van a tot z. Op zoek naar inspiratie liepen we tegen dit gerechtje aan en nieuwsgierig (en hongerig!) gingen we aan de slag. We hadden al hoge verwachtingen van dit gerecht, maar nóg waren we blij verrast. Wat fijn toch, dat supergezond zo superlekker kan zijn. Deze salade is een bron van magnesium, ijzer, eiwitten en vitamine B12. Dus pik in je winst! 😉
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 20 Minuten
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 300 gram quinoa
- 1 avocado
- 150 gram amandelen
- 1 teen knoflook
- 1 citroen
- 4 lenteuien
- 2 takjes muntblad
- 1 takje koriander
- 4 el rozijnen
- 1 el kaneel
- olijfolie
- peper, zout