Recepten
Fase 2: Stabilisatiefase
Salade Nicoise

Salade Nicoise

Bereiding Salade Nicoise


Snijd de cherrytomaten doormidden, de rode ui in dunne ringen en de olijven in dunne plakjes. Mix vervolgens in een kom met de kappertjes en tonijn en maak eventueel iets smeuïger met een tl balsamico azijn. Verdeel de sla over 2 borden, voeg de tonijnsalade toe en besprenkel met een scheutje olijfolie. Snijd tot slot de eieren in partjes en leg bovenop de salade. Maak op smaak met peper en zout. Hierbij is het maken van de Salade Nicoise klaar, eet smakelijk!


Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Bereidingstijd
  • 10 minuten
Ingrediënten 2 personen
  • blikje tonijn op water
  • 50 gram groene sla
  • 1 rode ui
  • 5 á 10 zwarte olijven
  • 3 el kappertjes
  • 2 eieren, hardgekookt
  • 200 gram cherrytomaten
  • 3 el witte Balsamico azijn
  • 1 el olijfolie
  • peper, zout