Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.be te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Salade Nicoise
Bereiding Salade Nicoise
Snijd de cherrytomaten doormidden, de rode ui in dunne ringen en de olijven in dunne plakjes. Mix vervolgens in een kom met de kappertjes en tonijn en maak eventueel iets smeuïger met een tl balsamico azijn. Verdeel de sla over 2 borden, voeg de tonijnsalade toe en besprenkel met een scheutje olijfolie. Snijd tot slot de eieren in partjes en leg bovenop de salade. Maak op smaak met peper en zout. Hierbij is het maken van de Salade Nicoise klaar, eet smakelijk!
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 10 minuten
- blikje tonijn op water
- 50 gram groene sla
- 1 rode ui
- 5 á 10 zwarte olijven
- 3 el kappertjes
- 2 eieren, hardgekookt
- 200 gram cherrytomaten
- 3 el witte Balsamico azijn
- 1 el olijfolie
- peper, zout