Recepten
Fase 3 : Levensfase
Thaise curry met courgette, sperzieboontjes, ananas, kipfilet en zilvervliesrijst

Thaise curry met courgette, sperzieboontjes, ananas, kipfilet en zilvervliesrijst



Bereiding Thaise curry


Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd intussen de kipfilet in blokjes en bak op middelhoog vuur kort aan in olijfolie in een wok. Kook de sperziebonen zo’n 4 minuten en snijd de courgette. Wok vervolgens de groenten kort mee met de kipfilet en voeg de kokosmelk en de currypasta toe. Blijf goed roeren en voeg aan het eind de in blokjes gesneden ananas toe. Verdeel de rijst over 2 kommen en schep de curry daaroverheen. Maak naar smaak af met de fijngehakte koriander.


Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.







Bereiding Thaise curry


Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd intussen de kipfilet in blokjes en bak op middelhoog vuur kort aan in olijfolie in een wok. Kook de sperziebonen zo’n 4 minuten en snijd de courgette. Wok vervolgens de groenten kort mee met de kipfilet en voeg de kokosmelk en de currypasta toe. Blijf goed roeren en voeg aan het eind de in blokjes gesneden ananas toe. Verdeel de rijst over 2 kommen en schep de curry daaroverheen. Maak naar smaak af met de fijngehakte koriander.">

Bereidingstijd
  • 20 minuten
Ingrediënten 2 personen
  • 200 gram kipfilet
  • 150 gram rijst zilvervlies
  • 1 courgette
  • 100 gram sperziebonen
  • 1/2 Ananas
  • 1 pakje kokosmelk
  • 2 eetlepels Thaise groene currypasta
  • 1 takje koriander
  • olijfolie
Dit heb je nodig...
  • Eetlepel
  • Mes
  • Pan
  • Snijplank
  • Vergiet
  • Wok