Recepten
Fase 1: Dieetfase
Tom Yam Kung (Thaise garnalensoep)

Tom Yam Kung (Thaise garnalensoep)

Bereiding garnalensoep


Zet de bouillon op met de vissaus, rode peper, de stengels citroengras, knoflook en de gember. Boen de limoen schoon, rasp de schil en pers de limoen uit. Voeg toe aan de bouillon en laat het geheel 20 minuten trekken. Passeer vervolgens de soep door een fijne zeef en breng op smaak met zout en peper. Snijd de bosui in ringen en de paksoi in stukken. Zet de (inmiddels) heldere bouillon weer op het vuur, voeg de paksoi, bosui, taugé en 8 grote gamba’s toe en laat 1 minuut trekken. Verdeel de garnalensoep over 2 kommen en maak af met 5 blaadjes koriander per kom.


Momentum bestaat uit een uitgebelanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Je kunt het programma online kopen, maar ook onder begeleiding volgen bij een gecertificeerd Momentum Coach bij jou in de buurt.


Wacht niet te lang met beslissen, want dan mis je de kortingsactie: van €169.- voor € 149.-


Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Bereidingstijd
  • 25 minuten
Ingrediënten 2 personen
  • 1 1/2 liter kippenbouillon
  • 8 gamba's
  • 1 paksoi
  • 1 bosui
  • taugé
  • 1 rode peper
  • 2 stengels citroengras
  • 1 limoen
  • 15 gram koriander
  • 1 schijfje gember vers
  • 1 teen knoflook
  • 2 theelepels vissaus
  • peper
  • zout
Dit heb je nodig...
  • Citruspers
  • Kom
  • Mes
  • Pan
  • Pepermolen
  • Rasp
  • Snijplank
  • Theelepel
  • Zeef