Recepten
Fase 2: Stabilisatiefase
Verse artisjok

Verse artisjok

Bereiding Verse artisjok


Breng in een ruime pan water met een klein beetje zout aan de kook. Snijd de steel van de artisjok en laat hem in het kokende water zakken. De artisjok moet helemaal onder water staan. Laat de artisjok 40-60 minuten koken, de kooktijd is afhankelijk van de grote van de artisjok (kleintjes hebben vaak maar 20 minuten nodig). Je kunt testen of de artisjok gaar is door er een blaadje af te trekken; als dit makkelijk gaat is de artisjok gaar. Laat de artisjok op z’n kop uitlekken in een vergiet. Eet de artisjok blaadjes eventueel met een gezonde dressing van olijfolie en balsamico azijn.


Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Bereidingstijd
  • 10 minuten
Ingrediënten 2 personen
  • Artisjok
Dit heb je nodig...
  • Pan
  • Mes
  • Snijplank