Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.be te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Vijgen met parmaham en geitenkaas (voorgerecht)
Bereiding vijgen voorgerecht
Een supereenvoudig voorgerecht! Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een ovenschaal in met olijfolie. Was de vijgen en snijd ze van bovenaf in vieren. Snijd niet te ver door, maar zorg dat ze als een soort ‘bloem’ uit elkaar vallen.Verdeel de Parmaham over de holtes in de vijg, leg de geitenkaas erop en besprenkel met rode balsamico en eventueel een paar druppels olijfolie.Heerlijk koud te eten, maar warm misschien nog wel lekkerder: grill de vijgen in max. 10 minuten in de oven. Besprenkel tot slot nog een beetje met paar druppels balsamico en klaar = Kees.
Houd je niet van geitenkaas? Buffelmozzerella kan ook heel goed in dit recept.
Eet smakelijk!
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 15 minuten
- 2 verse vijgen
- 2 plakken Parmaham
- 2 el zachte geitenkaas
- 2 el balsamico azijn