Recepten
Fase 2: Stabilisatiefase
Zalmfilet gemarineerd in grove mosterd met broccoli en courgettechips

Zalmfilet gemarineerd in grove mosterd met broccoli en courgettechips



Bereiding zalmfilet


Om te beginnen verwarm je de oven voor op 200 graden. Smeer daarna de zalmfilet in met grove mosterd en schaaf de courgette met een kaasschaaf in dunne plakjes. Verdeel de zalmfilets en courgette over de bodem van een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Grill in circa 12 minuten gaar en kook intussen de broccoliroosjes in 5 minuten beetgaar. Verdeel de zalm en groenten over 2 borden en maak op smaak met zwarte peper. Als resultaat heb je lekker bord gezond avondeten voor je, eet smakelijk!


Afslanken en lekker eten met Momentum


Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.





Bereidingstijd
  • 15 minuten
Ingrediënten 2 personen
  • 300 gram zalmfilet
  • 300 gram broccoli
  • 1/2 courgette
  • 2 eetlepels mosterd grof
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper
  • zout
Dit heb je nodig...
  • Eetlepel
  • Kaasschaaf
  • Mes
  • Oven
  • Ovenschaal
  • Pan
  • Pepermolen
  • Snijplank