Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.be te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Zucchetti met pittige tomatensaus
Wat een uitvinding, zucchetti, jawel, spaghetti van courgette. Rauwe courgette is namelijk niet alleen verrassend lekker, maar ook nog eens heel gezond én lekker licht verteerbaar! Niet zo zwaar op de maag als ‘normale’ pasta, slaap je ook nog lekker! En geloof ons, vanwege de structuur een prima basis voor een pastagerecht. koolhydraatarm, dus geschikt voor fase 1, maar ook in fase 2 en 3 heerlijk. Beetje verse parmesan eroverheen voor wat extra smaak. Heerlijk!
Bereiding saus
Bereiding Zucchetti
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
- 20 minuten
- 2 courgettes (liefs biologisch)
- 500 gram (pomodori)tomaten in blokjes gesneden (met vruchtvlees)
- 500 gram mager rundergehakt van de slager
- 2 stengels bleekselderij
- 2 uien, gesnipperd
- 250 gram champignons, gehalveerd en in plakjes
- blikje tomatenpuree
- Scheut tamarindesaus
- rood pepertje, fijn gesneden
- 2 tenen knolflook, geperst
- 1 tl oregano
- 1 tl rozemarijn
- peper, zout