Deze site gebruikt eigen cookies en cookies van externe partijen om je een geweldige gebruikerservaring te geven, doelgroepen te meten en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door www.mijnmomentum.be te gebruiken, ga je ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Ga voor meer informatie over cookies en hoe je ze kunt beheren naar ons privacybeleid.
Salade met Hüttenkase, zongedroogde tomaat en avocado
Bereiding Salade met Hüttenkäse
Was de sla, snijd in stukken en doe in een kom. Snijd vervolgens de avocado in blokjes, de cherrytomaten in vieren en de zongedroogde tomaten in kleine stukken. Snipper tot slot de ui en hussel de ingrediënten door de sla. Mix de olijfolie, balsamico azijn, mosterd en honing door elkaar tot een dressing. Roer de dressing door de salade en voeg als laatst de Hüttenkäse toe. Maak af met versgemalen zwarte peper.
Voor mensen met weinig lunchtijd: de voorbereiding kun je eerder doen, bijvoorbeeld door de avond ervoor alles vast te snijden en in een vershoudbakje in de koelkast te bewaren. Door pas de dag zelf de dressing en Hüttenkase toe te voegen heb je evengoed een verse zomerse salade. Geen excuses meer dus! 😉
Eet smakelijk!
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Uitprinten
Bereidingstijd
- 10 minuten
Ingrediënten
2 personen
- 1/2 krop sla
- 150 gram Hüttenkase
- 1 avocado
- 10 zongedroogde tomaatjes
- 10 cherrytomaatjes
- 1 rode ui
- 3 el olijfolie
- 2 el balsamico azijn
- 1 tl mosterd
- 1 tl honing
- Zwarte peper
Uitprinten